Omfattande renoveringsarbeten där ytskikt, badrum, kök och (ibland) planlösning görs om från grunden. Palma erbjuder vägledning och trygghet.

Vill du veta mer? Kontakta då Palma Totalentreprenad AB för ett kostnadsfritt kundbesök, konsultation och offert !

Inomhus

Tapetsering

Du längtar kanske efter en förändring som märks i ditt hem. Ofta räcker det med en tapetväxel för att det på nytt ska kännas ombonat och fräscht hemma. En väl utförd tapetsering är alltid en glädjande förändring och en njutning i vardagen för alla familjemedlemmar- eller varför inte på arbetsplatsen?

Målning

Måleriarbeten – Väggar, tak och snickerier… Nya ytskikt är nyckeln till förändring och känslan i hemmet.
Även med målning av snickerierna får du så klart hjälp av oss om du bedömer att det är nödvändigt.
Det ingår naturligtvis alltid ett sorgfälligt underarbete i form av slipning, tvätt och spackling för att resultatet ska vara hållbart och snyggt att se på.

Snickeri

Snickeriarbeten – Allt från stilfullt platsbyggda bokhyllor till praktiska förvaringslösningar kräver en idé, en skiss och ett proffsigt hantverk. Om någon detalj behöver repareras, ett par trälister bytas ut eller om du vill bygga in ett skåp- tala med oss om saken och vi genomför det du vill ha gjort! Tillsammans hittar vi lösningen på hur du förverkligar dina planer på praktiska och funktionella förändringar där du bor eller på din arbetsplats.

Golv

Golvarbeten – Oavsett om det handlar om slipning av ett nött furugolv, eller nyläggning av fiskbensparkett så för golv avgörande för hemmets
helhet. Ett bräd- eller parkettgolv behöver då och då slipas och förses med flera skikt försegling för att återfå sin forna glans. En sliten korkmatta eller ett gammalt plastgolv byts ut och ersätts med ett nytt och fint golv. Anlita Palma Totalentreprenad AB  för att utföra dessa arbeten! Du kommer att bli nöjd med resultatet. Glädjen att dagligen vistas i en ren och välskött omgivning är värd sitt pris och varar länge!