Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i stockholm

Badrumsrenovering i Stockholm

Dags att renovera ditt badrum?  Vi på Palma Bygg är experter på alla typer av badrumsrenoveringar!

Badrumsrenovering

Helhetsleverantör för dig i Sollentuna, Täby, Huddinge och övriga Stockholm

Det är få saker som slår känslan av att kliva in i ett nyrenoverat badrum, men det är en hel del moment att hantera innan man nått dit. När du anlitar oss som helhetsleverantör till din badrumsrenovering kan vi hjälpa dig med processens helhet, från inledande planering till genomförande och iordningställande.

Vi är fullt auktoriserade för VVS-installation, våtrum och elarbeten samt förstår vikten av såväl prisvärda som säkra och fackmannamässiga utföranden. Vi väljer oavkortat kvalitetsmaterial och de mest lämpade lösningarna för att du ska få ett badrum du kan förlita dig på långt in i framtiden. Avslutningsvis genomför vi alltid en egenkontroll av det som utförts och lämnar 5 års garanti för ytterligare trygghet.

Att slippa anlita olika hantverkare och enbart ha en kontaktperson under sin badrumsrenovering är något som uppskattats av våra tidigare kunder i Sollentuna, Täby och Huddinge. Det är tryggt, borgar för smidigare arbetsförlopp och hjälper också oss i vårt arbete där vi hela tiden fokuserar på att väcka liv i just dina drömmar.

En badrumsrenovering kräver kunskap och behörighet

Att renovera ett våtrum är något av det svåraste i byggväg man kan ge sig in på. För att klara uppgiften krävs det att man är oerhört händig till naturen, tycker det är kul och har gott om tid till övers.

De allra flesta gör dock bäst i att anlita en kunnig byggare med behörighet, erfarenhet och goda garantier.

Lagar och krav

El och rördragningar är totalförbjudet att ge sig på som hobbysnickare. Därtill är man skyldig att följa Boverkets alla byggregler liksom rådande branschnormer.

Om du inte anlitar hantverkare eller tar hjälp från någon utan behörighet kan fel som uppstår dels leda till stor skada men också skapa problem vid försäkringsärenden.

De flesta försäkringsbolag kräver dokumentation som intygar arbetets fackmannamässiga utförande för att bevilja ersättning.

Med grundlig planering ökar chansen att lyckas

För att skapa ett perfekt badrum gäller det att få till en harmonisk helhet där stil möter funktion på ett smart och personligt sätt. Det är en hel del faktorer att ta hänsyn till och för att inte fatta fel beslut eller begå kostsamma misstag gäller det att inleda projektet med en grundlig planering. Sätt dig ner och fundera på vad du och din familj behöver för att därifrån sedan välja lösningar som matchar.

• Hur många använder sig av badrummet?
• Vilken stil känns bäst?
• Vill du satsa på golvvärme?
• Dusch eller badkar?
• Vilken form av belysning känns rätt?
• Budget eller lyx?

Efter att ha hjälpt mängder av kunder med deras renoveringsprojekt vet vi vad som krävs i alla lägen och vi delar givetvis gärna med oss av all kunskap vi investerat genom åren.

Eftersom vi har all behörighet och all kunskap som krävs är det bara fantasin som sätter gränser, inte ledningar, avlopp, befintliga stammar eller övrig interiör.

Behöver du inspiration kan vi komma med förslag på hur du kan nyttja ditt badrums fulla potential och tips på lösningar som gör resultatet ännu bättre. Givetvis alltid med hänsyn till dina önskemål och din budets ramar.

Konsten att välja material och inredning

När du väljer material så är det viktigt att du gör det med hänsyn till såväl kvalitet som personlig smak. Allt i ett badrum behöver tåla högre påfrestningar samtidigt som du också ska kunna trivas där precis lika bra såväl idag som i framtiden. Golvvalet bör göras genom en avvägning mellan stil, behov och förutsättningar. Många väljer också att lägga in golvvärme i samband med renoveringen vilket är smart både vad gäller komfort och uppvärmning. Klinker är vidare ett tidlöst alternativ som finns i mängder av utföranden, håller länge och är relativt enkelt att rengöra. Vill man ha ett billigare alternativ finns våtrumsmatta som är enkel att lägga in. De håller dock oftast inte lika länge utan blir lätt missfärgade efter en tid.

Budgeteringen

Det kostar att renovera ett badrum. Har man sen inte satt en tydlig budget eller lagt tillräckligt med energi på sin planering blir det vanligtvis också ännu dyrare i slutänden. Budgetera så tidigt som möjligt så får du större koll på utgifterna och möjligheten att dra i handbromsen i tid om du märker att kostnaderna börjar skena. Vissa saker är dyrare än andra och påverkar slutpriset i större utsträckning. Det gäller bland annat valet av väggar och golv, badkar, dusch, handfat och belysningen. Där tillkommer sedan mindre kostnader som ofta glöms bort att räkna med så som blandare, krokar, hyllor, speglar, vattenlås, hängare och liknande. För att färdigställa renoveringen kommer det även krävas hjälp från behöriga hantverkare. Här kan man dock dra nytta av Rotavdraget som innebär en ekonomisk hjälp till arbetskostnaderna. Vi arbetar dessutom alltid för att hitta de mest prisvärda lösningarna utan att behöva påverka kvaliteten på det som utförs.

Vi är proffs på badrumsrenovering i Stockholm

Badrummet är en plats för harmoni. Här kan du stänga ute resten av världen och ta ett avslappnande bad eller kanske bara få några extra minuter egen tid. Men en badrumsrenovering är också ett av de mest kostsamma ingreppet som du kan göra i ditt hem. När det väl är dags för att fräscha upp ditt badrum är det därför viktigt att hitta hantverkare som du kan lita på.

Vi på Palma Bygg sätter alltid kunden i rum och din trygghet är vårt mål. Våra hantverkare är specialiserade inom våtrum och har alla licenser och utbildningar som krävs för att utföra vatten och VVS-installationer. Vi arbetar alltid enligt de senaste branschreglerna och självklart följer samtliga kvalitetsbevis med din renovering. 

Palma Bygg utför badrumsrenoveringar åt såväl privatpersoner som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Under de år vi arbetat med renoveringar har vi byggt tusentals nya badrum åt nöjda kunder. Därför kan vi på Palma Bygg garantera våra kunder professionella badrumsrenoveringar av högsta kvalitet.

Vid en badrumsrenovering hos oss på Palma Bygg tilldelas du som kund alltid din egna personliga projektledare. Vi jobbar alltid enligt kundens önskemål och vision och projektledarens uppgift är att se till att du får det badrum du drömt om. Då en renovering ofta kan uppfattas som en lång och utdragen process jobbar våra hantverkare alltid 40 timmar i veckan vid varje påbörjat projekt.

För att ytterligare undvika onödiga förseningar på grund av leveranstider erbjuder vi på Palma Bygg badrumsinredning i olika stilar och material.

Dina drömmars badrum – vårt mål

En badrumsrenovering är inte något man gör varje år – eller ens vart tionde. Med ett funktionellt badrum av hög kvalitet kan din renovering hålla i en livstid. Därför är just kvalitet något vi på Palma Bygg aldrig tummar på. Vi följer alltid branschorganisationernas alla regler och rekommendationer och våra hantverkare är experter på vatten- och VVS-installation.

Hos oss jobbar elektriker, VV-montörer, plattläggare och designers. Fråga oss gärna om specialbyggda badrumslösningar, ljussättningar eller vatteninstallationer – vi har alla kunskaper som krävs!

Vi börjar alla våra projekt med ett kostnadsfritt hembesök där någon av våra kompetenta säljare lyssnar på dina önskemål och hjälper dig reda ut alla frågetecken. Efter mötet får du en tydlig offert med ett fastpris för din badrumsrenovering.

För oss på Palma Bygg går kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. Till skillnad från mycket annat ska en badrumsrenovering vara förutsägbar. Därför ser vi  alltid till att hålla den gemensamt bestämda tidsplanen för start- och slutdatum till punkt och pricka då vi renoverar badrum. Din personliga projektledare finns tillgänglig för dig under projektets gång för att kunna besvara frågor och se till att nytillkomna önskemål uppfylls.

Vi utför badrumsrenoveringar i hela Stockholmområdet och nöjda kunder är den viktigaste delen i vår affärsidé. Vi avslutar alltid våra projekt med en avslutande kontroll av det nya badrummet och lämnar 5 års garanti på alla våra renoveringar.

Vanliga frågor vid badrumsrenovering

 • Vad kostar en badrumsrenovering?

  Det gäller att ha en tydligt uppsatt budget vid badrumsrenovering då det annars kan bli dyrare än man tänkt. Man får räkna med att en renovering kostar pengar då det är många steg och komponenter för hantverkarna att ta hänsyns till.

 • Vad ska man tänka på när man anlitar hantverkare för badrumsrenovering?

  Det viktigaste är att anlita hantverkare som är utbildade och som har rätt certifikat. Våra hantverkare har alla utbildningar och certifikat som krävs för att göra en säker badrumsrenovering.

 • Vilket material ska man använda vid en badrumsrenovering?

  När det kommer till material är det din personliga smak som avgör men tänk på att allt i ett badrum behöver tåla högre påfrestningar. Det kan också vara en fördel att lägga in golvvärme i samband med renoveringen. Klinker är vidare ett tidlöst alternativ som finns i mängder av utföranden, håller länge och är relativt enkelt att rengöra. Vill man ha ett billigare alternativ finns våtrumsmatta som är enkel att lägga in.

 • Badrumsbloggen

  Se våra tidigare badrumsrenoveringar

  Bygga Badrum Rätt

  Bygga Badrum Rätt!

  Bygga Badrum Rätt! Att renovera ett badrum är en av de dyraste investeringar man gör i sin bostad, men det kan...

  Köksrenovering Stockholm Badrumsrenovering Palma

  Badrumsrenovering Stockholm

  En ny badrumsinredning innebär makalöst glänsande kakelytor, ett skinande handfat med blänkande vattenkran, en ren och hygienisk dusch och WC… Visst låter det frestande?

  Badrumsrenovering Stockholm

  Välplanerade installationer, Badrumsrenovering Stockholm

  Välplanerade installationer Badrumsrenovering Stockholm, Tänk igenom hur du vill att ditt badrum ska fungera för dig samtidigt som du börjar bläddra...

  Skräddarsytt badrum 

  Nepas Kök och Inredning AB tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik. Vi samarbetar med Nepas som hjälper dig få ditt dröm-badrum.