Badrumsrenovering

Badrumsrenovering Hornstull

Badrumsrenovering

Dags att renovera ditt badrum?  Vi på Palma Bygg är experter på  badrumsrenoveringar i Stockholm!

Vi är proffs på badrumsrenovering

Badrummet är en plats för harmoni. Här kan du stänga ute resten av världen och ta ett avslappnande bad eller kanske bara få några extra minuter egen tid. Men en badrumsrenovering är också ett av de mest kostsamma ingreppet som du kan göra i ditt hem. När det väl är dags för att fräscha upp ditt badrum är det därför viktigt att hitta hantverkare som du kan lita på.

Vi på Palma Bygg sätter alltid kunden i rum och din trygghet är vårt mål. Våra hantverkare är specialiserade inom våtrum och har alla licenser och utbildningar som krävs för att utföra vatten och VVS-installationer. Vi arbetar alltid enligt de senaste branschreglerna och självklart följer samtliga kvalitetsbevis med din renovering. 

Palma Bygg utför badrumsrenoveringar åt såväl privatpersoner som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Under de år vi arbetat med renoveringar har vi byggt tusentals nya badrum åt nöjda kunder. Därför kan vi på Palma Bygg garantera våra kunder professionella badrumsrenoveringar av högsta kvalitet.

Vid en badrumsrenovering hos oss på Palma Bygg tilldelas du som kund alltid din egna personliga projektledare. Vi jobbar alltid enligt kundens önskemål och vision och projektledarens uppgift är att se till att du får det badrum du drömt om. Då en renovering ofta kan uppfattas som en lång och utdragen process jobbar våra hantverkare alltid 40 timmar i veckan vid varje påbörjat projekt.

För att ytterligare undvika onödiga förseningar på grund av leveranstider erbjuder vi på Palma Bygg badrumsinredning i olika stilar och material.

Dina drömmars badrum – vårt mål

En badrumsrenovering är inte något man gör varje år – eller ens vart tionde. Med ett funktionellt badrum av hög kvalitet kan din renovering hålla i en livstid. Därför är just kvalitet något vi på Palma Bygg aldrig tummar på. Vi följer alltid branschorganisationernas alla regler och rekommendationer och våra hantverkare är experter på vatten- och VVS-installation.

Hos oss jobbar elektriker, VV-montörer, plattläggare och designers. Fråga oss gärna om specialbyggda badrumslösningar, ljussättningar eller vatteninstallationer – vi har alla kunskaper som krävs!

Vi börjar alla våra projekt med ett kostnadsfritt hembesök där någon av våra kompetenta säljare lyssnar på dina önskemål och hjälper dig reda ut alla frågetecken. Efter mötet får du en tydlig offert med ett fastpris för din badrumsrenovering.

För oss på Palma Bygg går kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. Till skillnad från mycket annat ska en badrumsrenovering vara förutsägbar. Därför ser vi  alltid till att hålla den gemensamt bestämda tidsplanen för start- och slutdatum till punkt och pricka då vi renoverar badrum. Din personliga projektledare finns tillgänglig för dig under projektets gång för att kunna besvara frågor och se till att nytillkomna önskemål uppfylls.

Vi utför badrumsrenoveringar i hela Stockholmområdet och nöjda kunder är den viktigaste delen i vår affärsidé. Vi avslutar alltid våra projekt med en avslutande kontroll av det nya badrummet och lämnar 5 års garanti på alla våra renoveringar.

Badrumsbloggen

Se våra tidigare badrumsrenoveringar

Köksrenovering Stockholm Badrumsrenovering Palma

Badrumsrenovering Stockholm

En ny badrumsinredning innebär makalöst glänsande kakelytor, ett skinande handfat med blänkande vattenkran, en ren och hygienisk dusch och WC… Visst låter det frestande?

Badrumsrenovering Stockholm

Välplanerade installationer, Badrumsrenovering Stockholm

Sen måste man givetvis välja rätt bland de ordinarie installationerna också. Ett snyggt och lagom stort tvättställ med en vattensparande kran, skåp och hyllor för förvaring av allt från handdukar till kroppsvårdsprodukter och övriga lösningar som måste finnas i badrummet - allt installerat på ett sätt som gör det lätt att städa så det går snabbt och smidigt att få badrummet rent.

Badrumsrenovering Stockholm, badrumsrenovering steg för steg

Så här går en badrumsrenovering till steg för steg

Hör av dig till oss redan idag så går vi igenom dina önskemål för ditt nya badrum och försöker komma fram till bästa möjliga lösning tillsammans.

Badrumsrenovering Stockholm Renovera Badrum

Nepas Kök och Inredning AB tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik. Prisvärda kök, Om du har bestämt dig för att förnya något i ditt hem, varför inte börja i köket? Det är rummet där familjen vistas på morgonen och en stor del av eftermiddagen och kvällen.
Badrumsrenovering Stockholm Renovera Badrum