Om oss

Palma Totalentreprenad AB

Välkommen till Palma Totalentreprenad!

Palma Totalentreprenad AB är ett kvalitetsmedvetet företag som utför både stora och små uppdrag inom bygg- och måleribranschen. Vi arbetar på ett smidigt och noggrant sätt; alltid i samråd med kunden. För att involvera dig i arbetet du gett i uppdrag gör vi i samband med projektstarten en tidsplan som vi löpande stämmer av. På så vis bygger vi upp goda relationer till våra kunder. Av erfarenhet vet vi att en välinformerad kund som får gehör för sina synpunkter är en nöjd kund. Detta, vår punktlighet och vår noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet när det gäller material och hantverk ger oss de goda referenser vi kan uppvisa.

Badrumsrenovering Täby

Företagets tre grundstenar är

  • Hög kvalitet
  • God service
  • Ärlig kommunikation

Vi arbetar för att tillgodose dina önskemål

Vi arbetar för att tillgodose dina önskemål och behov, från idé till färdigt resultat. Vi bjuder på gratis hembesök då vi diskuterar igenom vad du vill ha gjort och hur- innan du bestämmer dig för att anlita oss. Blir det slag i saken, hjälper vi gärna till med rotavdraget!
 
Palma Bygg och Måleri grundades 2011. Företaget var då en liten bygg- och målerifirma med en tydlig kvalitetsfokus och en fast övertygelse om att göra varje kund riktigt nöjd. Företaget ombildades hösten 2013 från enskild firma till aktiebolag (Palma Totalentreprenad AB) p.g.a. den starka utvecklingen och den stadigt växande kundstocken.
 
Idag utför Palma flera små och stora projekt till såväl privatpersoner som kommersiella aktörer runtom i Stockholms län.

Palma Totalentreprenad AB erbjuder bl.a.

  • Totalentreprenad
  • Alla sorts renovering
  • Renovering av kök
  • Målning
  • Golvläggning
  • Badrumsrenovering
  • Fasad målning

Våra duktiga arkitekter och inredare kan hjälpa dig hela vägen från början till slut att få en dröm hem som du har drömt om. Med oss kan dina drömmar bli verklighet.
 
För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med oss och vårt arbete.

Så tycker våra kunder

Andreas

Jag är supernöjd med vårt kök. Det fanns några hickups under projektet som Palma löste mycket professionellt. Vi är supernöjd med vårt kök som blev mycket snyggt. Alla på palma är väldigt måna om resultatet vilket märks på jobbet både under och det faktum att man inte vill lämna några lösa ändar.

Andreas M - 19 dec, 2018
Maria

Vi anlitade Palma för renoveringen av vårt kök samt hall. Palma, med Sebastian som projektledare, har varit oerhört serviceinriktade och professionella. Vi fick både före och under renoveringen värdefulla tips och idéer som lyfte slutresultatet.Under hela processen fanns Sebastian med hantverkare tillgängliga läs mer

Maria Angelica B - 26 maj, 2019
Karin

Personliga, punktliga, perfekta. Anpassade sig hela tiden efter personliga önskemål och kom med förslag. Flexibla både i utförande och tidsanpassning. Komplett portfölj med tjänster för totalrenovering av lägenhet. Ingenting är ett problem. Finns alltid en lösning.
Rekomenderas!

Karin F - 20 dec, 2019

Palma Totalentreprenad AB är ett kvalitetsmedvetet företag

Om du är ute efter en byggfirma som vinnlägger sig om hederligt hantverk har du kommit rätt!
 
Palma Totalentreprenad AB är ett kvalitetsmedvetet företag som utför både stora och små uppdrag inom bygg- och måleribranschen. Vi arbetar på ett smidigt och noggrant sätt; alltid i samråd med kunden. För att involvera dig i arbetet du gett i uppdrag gör vi i samband med projektstarten en tidsplan som vi löpande stämmer av.
 
På så vis bygger vi upp goda relationer till våra kunder. Av erfarenhet vet vi att en välinformerad kund som får gehör för sina synpunkter är en nöjd kund. Detta, vår punktlighet och vår noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet när det gäller material och hantverk ger oss de goda referenser vi kan uppvisa.

Målsättning

Vårt mål är att fortsätta att växa och att inom några år blir en av Stockholms mest anlitade och uppskattade bygg och måleri företag.
 
Varje projekt vi tar hand om inleds med att vi skriver en heltäckande tidsplan, som ständigt stäms av med kunden. Vi är väl medvetna att tiden är lika dyrbar för våra kunder som för oss. Därför är det stor vikt att involvera kunden från första början till slutförande av arbetet. Vårt mål är att förverkliga dina drömmar genom att tillgodose dina speciella önskemål vid varje projekt. Vi samarbetar under hela processen, från idéer och utformning av dina byggplaner fram till det färdiga resultatet!
 
För oss är det största vikt att arbetet utförs med kvalitet och noggrannhet, allt för att du som kund ska bli nöjd. Vi lämnar garanti på alla de arbeten vi utför, eftersom vi på Palma Totalentreprenad AB vill att DU som kund ska vara trygg till 100 % när du anlitar Palma Totalentreprenad AB inte bara innan och under arbetet utan självklart även efter.

Palma Totalentreprenad AB

Miljö

Lika viktigt som att genomföra varje projekt med hög yrkeskompetens för att nå toppkvalitet är det för oss att spara på jordens resurser. De är ju begränsade och skall räcka även för våra barn och barnbarn! Det finns många sätt att gynna miljön och samtidigt spara pengar. Tänk på att allt du använder i ditt bygge inte behöver vara nytillverkat. Det finns alternativa sätt att skaffa byggmaterial, t ex genom att återanvända. Både på nätet och i stora städer finns det äterförsäljare för äldre och begagnat byggmaterial av bra kvalitet, vilket dessutom tillför ditt byggprojekt något personligt och originellt: ett handsmitt galler, spröjsade fönster, en fin dörr. Ett annat sätt som spar på miljön kan vara att använda närproducerat byggmaterial med godkänt betyg. Palma Bygg värnar om både den yttre och inre miljön, bl a genom att samordna transporter, inköp av miljöbilar och miljövänligt byggmaterial samt genom ansvarsfull avfallshantering. Vi vinnlägger oss ständigt om att förbättra så mycket vi förmår med tanke på våra kunder och anställda när det gäller miljö och hållbar utveckling. Lagar, föreskrifter och förordningar gällande arbetsmiljöområdet skall tillämpas inom vårt företag.

Medlemskap och behörighet

Palma Totalentreprenad AB är behörig för våtrum och vi använder oss av auktoriserade VVS- EL företag.
Vi får dessutom medlemmar i PlattsättningsEntreprenörersRiksförening (PER).

Vårt företag så väl som alla våra medarbetare är försäkrade hos IF, vilket innebär en stor trygghet för alla inblandade i våra åtaganden.


Plattsättnings- entrepenadens Riksförening

Medlem och auktoriserat PER-företag


Vattentäta våtrum

Behörighetsbevis för våtrum


Byggkeramikrådet

Medlem i auktoritet inom kakel och klinker