logo-dark

Welcome to our blog.


4 september, 2019

Badrumsrenovering Stockholm

Köksrenovering Stockholm Badrumsrenovering Palma

Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenoveringar

Badrummet utgör ett av de största och mest kostsamma ingreppen i en renovering. Därför är det viktigt att tänka på valet av leverantör. Palma är medlemmar i både BKR och PER och garanterar kvalitet, från rivning till färdig fogat kakel.

En ny badrumsinredning innebär makalöst glänsande kakelytor, ett skinande handfat med blänkande vattenkran, en ren och hygienisk dusch och WC… Visst låter det frestande?

Badrums renovering är det inget man gör ofta eller varje år. Med bra kvalité och funktionellt badrum kan du vara nöjd många, många år. När det gäller badrumsrenovering är det viktigast att allt görs på rätt sätt.

Under badrumsrenovering är inga misstag tillåtna Vi på Palma Totalentreprenad AB följer BKRs lagar. Vi har aldrig haft några reklamationer på renoveringar av badrum.

Det viktigaste är att innan renoveringen börjar att välja vilka badrums möbler och inredning man ska ha.

Delge oss dina idéer och önskemål, vare sig det gäller en varsam renovering eller ett helt nytt badrum, komplett med klinkergolv, väggkakel, el och vvs samt inredning!

Företaget Palma Totalentreprenad AB åtar sig hela jobbet i samplanering med kunden. Vi erbjuder badrumsinredning av olika modeller och fabrikat, allt enligt dina önskemål.

Våra pålitliga medarbetare jobbar i takt med överenskommen tidsplan och vi lämnar garanti på det utförda arbetet.

Du kanske är osäker vilken klinkers eller kakel du ska välja? Vilken färg ska du välja? Vanligaste frågor du ställer till dig själv.

Vi på Palma Totalentreprenad hjälper dig att välja rätt, våra duktiga arkitekter och inredare hjälper dig från början till slut, eller kanske du vill bara ha lite att någon pushar dig och ger råd.

Våra inredare och arkitekter kommer hem till dig och går igenom med dig allt, de lyssnar på dina önskemål och ger dig goda råd.

Hos Palma Totalentreprenad AB renovering av badrum går på följande sätt:

 • När vi har fått din offert förfrågning kontaktar vi dig och bokar en tid för hembesök.
 • Vi ger ett prisförslag på projektet och när vi får ett godkännande av er bestämmer vi en start datum respektive ett slutdatum för projektet.
 • Arbete påbörjas. Först demonterar vi allt i badrummet, sedan kommer rivning, underarbete, isolering, Kakling, montering av nya badrumsmöbler, VVS arbete och EL arbete.
 • När vi är klara med renoveringen tvättar vi badrummet och tar bort byggsoppor arbetet avslutas.

Vi gör allt för att leverera ett förstklassigt arbete för att vi eftersträvar nöjda kunder.

Medlemskap och behörighet

Palma Totalentreprenad AB är behörig för våtrum och vi använder oss av auktoriserade VVS- EL företag.
Vi är dessutom medlemmar i PlattsättningsEntreprenörersRiksförening (PER).

Kontakta oss för ett kostnadsfritt, oförbindligt hembesök för att diskutera ditt projekt och få en offert!

Nepas Kök och Inredning AB: tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik
Badrumsrenovering Stockholm

4 september, 2019

Köksrenovering Stockholm

Köksrenovering Stockholm Badrumsrenovering Palma

Köksrenoveringar

Köket utgör hemmets hjärta och är en plats att lägga stor eftertanke och vikt vid. Oavsett stil, köksleverantör eller preferenser hjälper Palma dig att få den miljö som just du trivs i.

Hitta en bra idé till ditt kök

Om du funderar att renovera köket, du har redan säkert tittat runt på olika hål eller har varit i olika butiker och tittat på olika kök.

Du kanske har ingen aning hur du vill ha köket vilken skulle passa dig, inga problem våra duktiga arkitekter kan komma hem till dig och hjälpa dig med att välja ut ett kök som passar dig och dina behov.

Du kanske vill designa ditt eget kök arkitekterna kan hjälpa dig med allt.

Vi på Palma presenterar stolt vår samarbetspartner:

Så går en köksrenovering till hos Palma Totalentreprenad AB om du vill att våra arkitekter
hjälper dig:

 • Vi kommer på hembesök till dig. Vi pratar igenom dina behov och önskemål.
 • Arkitekter ritar ett förslag på det kök som ni har pratat om,
 • Arkitekter återkommer på hembesök till dig för att gå igenom allt.
 • Om du är nöjd med ritningar arkitekter har gjort beställer vi köket till dig, om du vill ha lite ändringar, ändrar vi efter dina behov och önskemål.

När du har fått ditt efterlängtade kök som våra arkitekter har ritat eller du kanske har redan beställt ett kök som har kommit till dig våra professionella hantverkare hjälper dig med att:

 • Demonterar gamla köket
 • Monterar nya köket
 • Sätter nytt klinker/kakel
 • Lägger nytt golv
 • VVS och El (som är auktoriserade inom det området)

Vi på Palma Totalentreprenad garanterar till DIG:

 • Fast pris
 • 30 % rabatt på arbetskostnader vid ROT-avdrag
 • Tydlig offert att det inte blir missförstånd
 • Avtal som både du som kund och vi skriver på, vi träffas och går igenom avtalet

Köksrenovering Stockholm

Kontakta oss för ett kostnadsfritt, oförbindligt hembesök för att diskutera ditt projekt och få en offert!

Adress: Palma Totalentreprenad AB

Frejgatan 20, 113 49 Stockholm

Telefonnummer: +46 (0)8 292 912

E-post: info@palmatotal.se

Öppettider: Måndag – Fredag 07.00 – 17.00

Lördag & Söndag Stängt

Få en kostnadsfri offert Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert. Vi svarar inom 2 arbetsdagar. Vill du ha professionell bedömning från en av våra kompetenta säljare? Självklart kommer vi hem till dig för en specificerad offert.

Nepas Kök och Inredning AB: tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik
Köksrenovering Stockholm

4 september, 2019

Totalrenovering Stockholm

Köksrenovering Stockholm Badrumsrenovering Palma

Totalrenovering Stockholm, Vill du veta mer? KontaktaPalma Totalentreprenad AB för ett kostnadsfritt kundbesök, konsultation och offert !

Inomhus

Tapetsering

Du längtar kanske efter en förändring som märks i ditt hem. Ofta räcker det med en tapetväxel för att det på nytt ska kännas ombonat och fräscht hemma.

En väl utförd tapetsering är alltid en glädjande förändring och en njutning i vardagen för alla familjemedlemmar- eller varför inte på arbetsplatsen?

Målning

Måleriarbeten – Väggar, tak och snickerier… Nya ytskikt är nyckeln till förändring och känslan i hemmet.

Även med målning av snickerierna får du så klart hjälp av oss om du bedömer att det är nödvändigt.

Det ingår naturligtvis alltid ett sorgfälligt underarbete i form av slipning, tvätt och spackling för att resultatet ska vara hållbart och snyggt att se på.

Snickeri

Snickeriarbeten – Allt från stilfullt platsbyggda bokhyllor till praktiska förvaringslösningar kräver en idé, en skiss och ett proffsigt hantverk.

Om någon detalj behöver repareras, ett par trälister bytas ut eller om du vill bygga in ett skåp- tala med oss om saken och vi genomför det du vill ha gjort!

Tillsammans hittar vi lösningen på hur du förverkligar dina planer på praktiska och funktionella förändringar där du bor eller på din arbetsplats.

Golv

Golvarbeten – Oavsett om det handlar om slipning av ett nött furugolv, eller nyläggning av fiskbensparkett så för golv avgörande för hemmets helhet.

Ett bräd- eller parkettgolv behöver då och då slipas och förses med flera skikt försegling för att återfå sin forna glans. En sliten korkmatta eller ett gammalt plastgolv byts ut och ersätts med ett nytt och fint golv.

Anlita Palma Totalentreprenad AB  för att utföra dessa arbeten! Du kommer att bli nöjd med resultatet. Glädjen att dagligen vistas i en ren och välskött omgivning är värd sitt pris och varar länge!

Vi tar hela ansvaret från början till slut
När du anlitar oss för att skapa ditt nya hem så behöver du bara ha kontakt med oss – vi har all den expertis du behöver.

Så mycket enklare för dig som kund. Vi tar oss an det mesta – allt från mindre fritidshus till större kommersiella lokaler.

Vid sidan av totalrenoveringar så utför vi även nyproduktion av lösvirkeshus och tillbyggnader med mera.

I vårt arbete strävar vi alltid efter att uppfylla våra kunders behov av proffsigt genomförda byggarbeten av högsta kvalitet till priser som är konkurrenskraftiga på den svenska marknaden.

Våra kompetenta och målmedvetna medarbetare utför byggnationer, installation och service och vi arbetar alltid hårt för att skapa förtroende och långvariga relationer med våra kunder.

Nepas Kök och Inredning AB: tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik
Totalrenovering Stockholm