Grid Right Sidebar

Köksrenovering Stockholm Badrumsrenovering Palma

Badrumsrenovering Stockholm

En ny badrumsinredning innebär makalöst glänsande kakelytor, ett skinande handfat med blänkande vattenkran, en ren och hygienisk dusch och WC… Visst låter det frestande?

Köksrenovering Stockholm

Köksrenovering Stockholm

Har du bestämt dig att renovera men är osäker hur du vill ha det? Vet du kanske inte vart du ska börja? Vi på Palma Totalentreprenad AB hjälper dig.

Köksrenovering Stockholm Badrumsrenovering Palma

Totalrenovering Stockholm

Omfattande renoveringsarbeten där ytskikt, badrum, kök och (ibland) planlösning görs om från grunden. Palma erbjuder vägledning och trygghet.

Renovering utomhus

Renovering utomhus

Utomhusrenoveringar av olika slag är något man som husägare kommer att ställas inför antingen förr eller senare. Av den anledningen tänkte vi här titta lite närmare på några av de vanligaste renoveringarna utomhus.

Badrumsrenovering Stockholm

Välplanerade installationer, Badrumsrenovering Stockholm

Sen måste man givetvis välja rätt bland de ordinarie installationerna också. Ett snyggt och lagom stort tvättställ med en vattensparande kran, skåp och hyllor för förvaring av allt från handdukar till kroppsvårdsprodukter och övriga lösningar som måste finnas i badrummet - allt installerat på ett sätt som gör det lätt att städa så det går snabbt och smidigt att få badrummet rent.

Köksrenovering Sollentuna, Huset har en själ Köksrenovering

Huset har en själ, Köksrenovering Stockholm – Palma bygg

Alla hus har sin egen själ, som skiljer sig mycket mellan olika bygg- och inredningsstilar och epoker. I ett sekelskifteshus kan man lyfta köket genom att renovera med tidstrogen design. I en modernare lägenhet fungerar det bättre med moderna och mer experimentella designstilar. Risken med ett trendigare kök är att snabbt blir omodernt, så det gäller att fundera igenom sina val ordentligt innan man kör igång.