Badrumsrenovering Huddinge

Plats: Huddinge

Kontraktsinvesterare: Palma Bygg

Kategori: Badrumsrenovering

Vi på Palma Bygg tror på trygghet och kvalitet. Alla våra anställda är behöriga inom konstruktion och VVS-installation med expertis på varje område inom köks- och badrumsrenovering.
Offertförfrågan
Boka ett möte
Kontakta oss

Badrumsrenovering Huddinge

Palma Bygg utför badrumsrenoveringar åt såväl privatpersoner som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Under de år vi arbetat med renoveringar har vi byggt tusentals nya badrum åt nöjda kunder. Därför kan vi på Palma Bygg garantera våra kunder professionella badrumsrenoveringar av högsta kvalitet.

Vid en badrumsrenovering hos oss på Palma Bygg tilldelas du som kund alltid din egna personliga projektledare.

Vi jobbar alltid enligt kundens önskemål och vision och projektledarens uppgift är att se till att du får det badrum du drömt om.

Då en renovering ofta kan uppfattas som en lång och utdragen process jobbar våra hantverkare alltid 40 timmar i veckan vid varje påbörjat projekt.För att ytterligare undvika onödiga förseningar på grund av leveranstider erbjuder vi på Palma Bygg badrumsinredning i olika stilar och material.

En badrumsrenovering är inte något man gör varje år – eller ens vart tionde. Med ett funktionellt badrum av hög kvalitet kan din renovering hålla i en livstid. Därför är just kvalitet något vi på Palma Bygg aldrig tummar på.

Vi följer alltid branschorganisationernas alla regler och rekommendationer och våra hantverkare är experter på vatten- och VVS-installation. Hos oss jobbar elektriker, VV-montörer, plattläggare och designers. Fråga oss gärna om specialbyggda badrumslösningar, ljussättningar eller vatteninstallationer – vi har alla kunskaper som krävs!

Vi utför badrumsrenoveringar i hela Stockholmsområdet och nöjda kunder är den viktigaste delen i vår affärsidé. Vi avslutar alltid våra projekt med en avslutande kontroll av det nya badrummet och lämnar 5 års garanti på alla våra renoveringar.

Nepas Kök och Inredning AB tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik. Prisvärda kök, Om du har bestämt dig för att förnya något i ditt hem, varför inte börja i köket? Det är rummet där familjen vistas på morgonen och en stor del av eftermiddagen och kvällen.
Badrumsrenovering Huddinge