Tidsberäkning – Köksrenovering Stockholm – Palma

Däremot kan vi säga att vi är kunniga när det kommer till att göra tillförlitliga tidsestimat. När du kontaktar oss och vi räknar på hur lång tid arbetet kan tänkas ta brukar resultatet och den budgeterade tiden ofta överensstämma med mindre avvikelser.

Skulle vi märka att vi hamnar ifrån den ursprungliga tidsplanen (oavsett om det går snabbare eller tar längre tid) är vi noga med att meddela dig som kund så fort vi kan. Vi vet hur vi ska planera för att få en så effektiv arbetstid som möjligt.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt, oförbindligt hembesök för att diskutera ditt projekt och få en offert!

Adress: Palma Totalentreprenad AB Frejgatan 20, 113 49 Stockholm

Telefonnummer: +46 (0)8 292 912

E-post: info@palmatotal.se

Öppettider: Måndag – Fredag 07.00 – 17.00

Lördag & Söndag Stängt

Vi är ett tryggt alternativ när det gäller köksrenovering i Stockholm!

Få en kostnadsfri offert Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert. Vi svarar inom 2 arbetsdagar. Vill du ha professionell bedömning från en av våra kompetenta säljare? Självklart kommer vi hem till dig för en specificerad offert.

Nepas Kök och Inredning AB: tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik
Tidsberäkning – Köksrenovering Stockholm – Palma Bygg