Planering

Som vid alla typer av renoveringar är det viktigt att man planerar sin renovering på ett bra sätt, vilket är extra viktigt om man ska bo i huset under tiden man renoverar. Framför allt om man planerar en totalrenovering kan det vara bra att fundera hur man skall göra med exempelvis kök och badrum under tiden.

 

Ett rum i taget

Ett bra tips om man ska renovera invändigt är att renovera ett rum i taget och göra detta klart innan man går vidare till nästa. På så sätt undviker man att hela huset blir en byggarbetsplats.

 

Skydda möbler och annat

När man renoverar genereras ofta en hel byggdamm och dylikt. Därför är det viktigt att man på olika sätt skyddar möbler och annan inredning från detta. Det allra enklaste är givetvis att helt rensa det rum man skall renovera på möbler och andra attiraljer.

Renovering inomhus

Kontakta oss för ett kostnadsfritt, oförbindligt hembesök för att diskutera ditt projekt och få en offert!

Adress: Palma Totalentreprenad AB
Frejgatan 20, 113 49 Stockholm

Telefonnummer: +46 (0)8 292 912

E-post: info@palmatotal.se

Öppettider: Måndag – Fredag 07.00 – 17.00
Lördag & Söndag Stängt

Få en kostnadsfri offert
Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert. Vi svarar inom 2 arbetsdagar. Vill du ha professionell bedömning från en av våra kompetenta säljare? Självklart kommer vi hem till dig för en specificerad offert.

Nepas Kök och Inredning AB: tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik
Renovering inomhus