Miljö – Köksrenovering Stockholm – Palma Totalentreprenad
Det finns många sätt att gynna miljön och samtidigt spara pengar. Tänk på att allt du använder i ditt bygge inte behöver vara nytillverkat. Det finns alternativa sätt att skaffa byggmaterial, t ex genom att återanvända. Både på nätet och i stora städer finns det äterförsäljare för äldre och begagnat byggmaterial av bra kvalitet, vilket dessutom tillför ditt byggprojekt något personligt och originellt: ett handsmitt galler, spröjsade fönster, en fin dörr. Ett annat sätt som spar på miljön kan vara att använda närproducerat byggmaterial med godkänt betyg.

Palma Bygg värnar om både den yttre och inre miljön, bl a genom att samordna transporter, inköp av miljöbilar och miljövänligt byggmaterial samt genom ansvarsfull avfallshantering.

Vi vinnlägger oss ständigt om att förbättra så mycket vi förmår med tanke på våra kunder och anställda när det gäller miljö och hållbar utveckling.
Lagar, föreskrifter och förordningar gällande arbetsmiljöområdet skall tillämpas inom vårt företag.

Syftet är att skapa en trivsam och säker arbetsmiljö med förutsättningar som möjliggör och främjar våra medarbetares personliga och yrkesmässiga utveckling.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt, oförbindligt hembesök för att diskutera ditt projekt och få en offert!

Adress: Palma Totalentreprenad AB Frejgatan 20, 113 49 Stockholm

Telefonnummer: +46 (0)8 292 912

E-post: info@palmatotal.se

Öppettider: Måndag – Fredag 07.00 – 17.00

Lördag & Söndag Stängt

Vi är ett tryggt alternativ när det gäller köksrenovering i Stockholm!

Få en kostnadsfri offert Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert. Vi svarar inom 2 arbetsdagar. Vill du ha professionell bedömning från en av våra kompetenta säljare? Självklart kommer vi hem till dig för en specificerad offert.

Nepas Kök och Inredning AB: tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik

Miljö – Köksrenovering Stockholm – Palma